Zakelijk

Zakelijk bestellen


Wil je een collega in het zonnetje zetten of een relatie verrassen. Met de Nationale Bioscoopbon geef je altijd een bonvol verrassingen.


Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

* Nationale Bioscoopbon zwarte kaart bestel direct
* Nationale Bioscoopbon mét persoonlijke digitale beleving (nieuw) bestel direct
* MaDiWoDo bioscoopkaart (niet online te bestellen)

Nationale Bioscoopbon zwarte kaart

Deze zwarte kaarten worden geleverd  in een mooie verpakking waar je een persoonlijke tekst op kan laten printen. Tot en met 250 stuks bestel je hier online. 

Bestel hier direct je fysieke kaarten 

Heb je andere wensen dan hierboven staan? Zoals het printen van een eigen logo op de kaart, het bestellen op factuur of wil je e-vouchers ontvangen, dan vragen we je contact op te nemen met onze salesafdeling; 020-4266101 

Nationale Bioscoopbon mét persoonlijke digitale beleving 

Met de nieuwe Nationale Bioscoopbon geef je altijd een persoonlijke beleving cadeau. Het bestellen begint met het creëren van een digitale beleving. Je kiest een thema, een bedrag en kan de bon propvol stoppen met leuke teksten en gifjes. Dit kun je zo verrassend maken als je zelf wilt.

Ben je klaar, dan kies je hoe je de bon wilt ontvangen; digitaal of óók fysiek per post. In dit laatste geval ontvang je een zwarte fysieke cadeaukaart en wordt de digitale beleving via een QR code op de verpakking meegestuurd. Door de QR code te scannen komt de digitale beleving tot leven.

Betaalmethode: SEPA Overboeking, iDEAL of Credit Card, je ontvangt standaard een factuur. 
Let op: per digitale bon ontvang je een mail. Bestel je meer dan 10 stuks dan bundelen we jouw bonnen. Je ontvangt dan een mail met daarin de linkjes van al jouw digitale bonnen. Daarbij ontvang je ook een CSV bestand met de linkjes, zodat je deze makkelijk kan bewaren en versturen wanneer het jou uitkomt. 

Bestel hier direct een bonvol verrassingen

 

Online bestellen

Bovenstaande producten bestel je makkelijk op deze website. Houd rekening met het volgende:

* Betaal met SEPA Overboeking, iDEAL of CreditCard
* Inclusief een factuur
* Wij leveren op 1 e-mailadres of postadres
* Het uploaden van een eigen logo is nog niet mogelijk 


MaDiWoDo

Daarnaast geven wij de MaDiWoDo bioscoopkaart uit. Deze kaart is perfect inzetbaar voor promotionele acties en inwisselbaar voor een standaard 2D ticket op maandagen tot en met donderdagen m.u.v. de kerstvakantie en Nationale feestdagen. Minimale afname is 500 stuks. Bij fysieke kaarten gelden orderkosten. Deze kaart is niet online te bestellen maar alleen via onze salesafdeling.

Wil je meer weten?

Over een van de producten, advies op maat óf op factuur bestellen. Vul dan onderstaand contactformulier in of mail naar sales@bioscoopbon.nl of bel 020-4266101. Wij helpen je graag

Stel hier je vraag en wij hepen je zo snel mogelijk verder!

Contact

FAQ

De Nationale Bioscoopbon is geldig bij alle bioscopen en filmtheaters van Nederland. Te besteden aan een film naar keuze.

Het tegoed is 5 jaar geldig en kan in delen besteed worden. In te wisselen aan de kassa of bij een groot aantal bioscopen ook online. Het tegoed kan niet worden besteed aan eten en drinken.

Dat kan, maar nog niet als je bestelt via deze website. Wel kan je een persoonlijk berichtje toevoegen namens een bedrijf als je de bon aan het samenstellen bent. 

Wil je graag een bedrijfslogo laten toevoegen dan kan dat alleen op de fysieke zwarte kaart die je kan bestellen via onze salesafdeling. Dit zijn dan kaarten zonder digitale beleving!

Een eigen logo in de digitale bon toevoegen kan momenteel nog niet maar we werken eraan om dit binnenkort aan te kunnen bieden via deze website.

sales@bioscoopbon.nl of 020-4266101.

Tuurlijk, neem dan contact op met onze salesafdeling: sales@bioscoopbon.nl of bel 020-4266101

Bij alle bestellingen wordt automatisch een factuur meegestuurd.

Wil je als zakelijke klant vooraf op factuur bestellen, dan kan dit alleen via onze salesafdeling:  sales@bioscoopbon.nl of bel 020-4266101. 

Via de website kan je momenteel naar 1 post – of mailadres versturen.

Zakelijke klanten kunnen via onze salesafdeling wel een offerte aanvragen om fysieke kaarten naar meerdere adressen te laten bezorgen.

De MaDiWoDo Bioscoopkaart is een cadeaukaart zonder geldelijke waarde. Het heeft de waarde van één bioscoopkaartje van een standaard 2D film dat je kunt gebruiken op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Met uitzondering van erkende feestdagen en in de kerstvakantie.  De MaDiWoDo bon is dus niet geldig voor andere voorstellingen zoals concerten/events, 3D of Dolby Atmos. 

Een MaDiWoDo Bioscoopkaart kun je niet online verzilveren maar alleen bij de kassa van de bioscoop of filmtheater. De MaDiWoDo is vanaf uitgifte 2 jaar geldig. 

Nee, deze kan je alleen bestellen via onze salesafdeling:sales@bioscoopbon.nl of 020-4266101.