Zakelijk

De Nationale Bioscoopbon is vernieuwd!

Bestel een bonvol verrassingen voor je medewerkers of relaties hier op de website.

Met de nieuwe Nationale Bioscoopbon geef je altijd een persoonlijke beleving cadeau. Het bestellen begint met het creëren van deze beleving. Je kiest een thema, een bedrag en kan de bon propvol stoppen met teksten en gifjes van leuke tips en suggesties. Zoals bijvoorbeeld lekker napraten na de film of tip een favoriete bioscoop of filmtheater.  Dit kun je zo verrassend maken als je zelf wilt.

Digitaal of fysiek

Ben je klaar, dan kies je hoe je de bon wilt ontvangen; digitaal of óók per post. In dat geval ontvang je de bekende fysieke zwarte kaart en wordt de digitale beleving via een QR code met de verpakking meegestuurd. En kies het perfecte moment om jouw medewerkers of relaties te verrassen.

Betalen doe je direct met iDEAL of Credit Card. Liever op factuur neem dan contact met ons op.

Zonder beleving of een eigen logo

Fysiek zwarte kaarten en digitale bonnen zonder beleving zijn niet te bestellen via de website maar alleen via onze salesafdeling. Ook kan je een eigen logo laten meenemen op deze kaart of E-voucher.

MaDiWoDo

Daarnaast geven wij de MaDiWoDo bioscoopkaart uit. Deze kaart is inwisselbaar voor een standaard 2D ticket op maandag tot en met donderdag. Ook deze kaart is niet online te bestellen maar alleen via onze salesafdeling.


Wil je meer weten?

Over een van de producten, advies op maat óf op factuur bestellen. Vul dan onderstaand contactformulier in of mail naar sales@bioscoopbon.nl of bel 020-4266101. Wij helpen je graag verder!

Stel hier je vraag en wij hepen je zo snel mogelijk verder!

Contact

FAQ

De Nationale Bioscoopbon is geldig bij alle bioscopen en filmtheaters van Nederland. Alle bioscoopbonnen, ook persoonlijke bonnen, zijn te besteden aan een film naar keuze.

Het tegoed is 5 jaar geldig en kan in delen besteed worden. In te wisselen aan de kassa of bij een groot aantal bioscopen ook online. Het tegoed kan niet worden besteed aan eten en drinken.

Dat kan, maar nog niet als je bestelt via deze website. Wel kan je een persoonlijk berichtje toevoegen namens een bedrijf als je de bon aan het samenstellen bent. 

Wil je graag een bedrijfslogo laten toevoegen dan kan dat alleen op de fysieke zwarte kaart die je kan bestellen via onze salesafdeling. Dit zijn dan kaarten zonder digitale beleving!

Een eigen logo in de digitale bon toevoegen kan momenteel nog niet maar we werken eraan om dit binnenkort aan te kunnen bieden via deze website.

sales@bioscoopbon.nl of 020-4266101.

Tuurlijk, neem dan contact op met onze salesafdeling: sales@bioscoopbon.nl of bel 020-4266101

Zakelijke klanten kunnen een factuur aanvragen bij onze salesafdeling of op factuur bestellen. 

Via de website kan je momenteel naar 1 post – of mailadres versturen.

Zakelijke klanten kunnen via onze salesafdeling wel een offerte aanvragen om fysieke kaarten naar meerdere adressen te laten bezorgen.

De MaDiWoDo Bioscoopkaart is een cadeaukaart zonder geldelijke waarde. Het heeft de waarde van één bioscoopkaartje van een 2D film dat je kunt gebruiken op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Met uitzondering van erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Toeslagen voor bijvoorbeeld 3D of Dolby Atmos moet je zelf bijbetalen. 

Een MaDiWoDo Bioscoopkaart kun je niet online verzilveren maar alleen bij de kassa van de bioscoop of filmtheater. De MaDiWoDo is vanaf uitgifte 2 jaar geldig. 

Nee, deze kan je alleen bestellen via onze salesafdeling:sales@bioscoopbon.nl of 020-4266101.