Fysieke Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon zonder digitale beleving

Bestel hier de fysieke zwarte kaart, zonder digitale beleving, van de Nationale Bioscoopbon. De kaart wordt standaard geleverd in een mooie verpakking. 

  • De minimale bestelwaarde per kaart is €5 
  • De maximale bestelwaarde online is  €150 per kaart en is 500 stuks
  • Er wordt geleverd naar 1 afleveradres 
  • Kaarten worden ongeactiveerd verstuurd. Per e-mail ontvang je activeerinstructies.
  • Betalen doe je direct met SEPA Overboeking, iDEAL of Credit Card. De factuur wordt met de bevestiging meegestuurd.

Wil je meer kaarten bestellen, meer afleveradressen óf wil je een eigen logo printen op de voorzijde van de kaart? Neem dan contact op met onze salesafdeling via sales@bioscoopbon.nl of bel 020-4266101 voor de mogelijkheden. 

00,00

Persoonlijke boodschap

Stuur een persoonlijk berichtje mee. Wij printen dit op een sticker aan de binnenkant van de verpakking. Je hebt hiervoor 4 regels tekst, van elk 40 karakters. Dit wordt als één tekst getoond.  

Totaal € 00,00

Digitale Bioscoopbon & madiwodo

NATIONALE BIOSCOOPBON MÉT PERSOONLIJKE DIGITALE BELEVING 

Met de nieuwe Nationale Bioscoopbon geef je altijd een persoonlijke beleving cadeau. Het bestellen begint met het creëren van een digitale beleving. Je kiest een thema, een bedrag en kan de bon propvol stoppen met leuke teksten en gifjes. Dit kun je zo verrassend maken als je zelf wilt.

Ben je klaar, dan kies je hoe je de bon wilt ontvangen; digitaal of óók fysiek per post. In dit laatste geval ontvang je een zwarte fysieke cadeaukaart en wordt de digitale beleving via een QR code op de verpakking meegestuurd. Door de QR code te scannen komt de digitale beleving tot leven.

Betaalmethode: iDEAL of Credit Card, je ontvangt standaard een factuur. 
Let op: je ontvangt per digitale bon een aparte mail. Bestel je 20 digitale bonnen dan ontvang je dus 20 individuele mailtjes.

Bestel hier direct een bonvol verrassingen

MADIWODO

Daarnaast geven wij de MaDiWoDo bioscoopkaart uit. Deze kaart is perfect inzetbaar voor promotionele acties en inwisselbaar voor een standaard 2D ticket op maandagen tot en met donderdagen m.u.v. de kerstvakantie en Nationale feestdagen. Minimale afname is 500 stuks. Bij fysieke kaarten gelden orderkosten. Deze kaart is niet online te bestellen maar alleen via onze salesafdeling.

Wil je meer weten?

Over een van de producten, advies op maat óf op factuur bestellen. Vul dan onderstaand contactformulier in of mail naar sales@bioscoopbon.nl of bel 020-4266101. Wij helpen je graag