Logo

   /  FAQ   /  Bestellen  

Bestellen via deze website

>> Wat zijn de order- en verzendkosten bij online bestellen?

Voor alle online bestellingen geldt dat de verzendkosten GRATIS zijn. 

>> Hoe lang duurt de verzending?

Bestellingen vóór 14.00 uur worden dezelfde werkdag verwerkt en aangeboden aan PostNL. Bestellingen ná 14.00 uur worden de volgende werkdag aangeboden. Bestellingen in het weekend óf op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verwerkt en aangeboden. De bestelling wordt meestal binnen 2 werkdagen geleverd ná aanbieding aan PostNL.

Omdat wij geen invloed hebben op de bezorging kiest u bij ons een verzenddatum en geen bezorgdatum. Bestelling worden verwerkt ná ontvangt betaling! Bestelt u meer dan 20 kaarten met eigen foto of artwork, houdt u er dan rekening mee dat de verzending een dag langer kan duren.

Heeft u gekozen voor een specifieke verzenddatum dan bieden wij uw bestelling op die datum aan bij PostNL. Houdt u er rekening mee dat PostNL niet altijd op maandag bezorgd en dat bezorging rondom feestdagen langer kan duren. Wij raden u daarom aan om tijdig te bestellen en uw verzenddatum iets ruimer van te voren te kiezen.

Pakketjes worden verstuurt via GLS (General Logistics Systems). Let op: Pakketjes kunnen niet bezorgd worden op een postbusnummer!

>> Ik wil de Nationale Bioscoopbon ergens anders laten bezorgen. Kan dat?

Ja. U kunt een ander afleveradres opgeven. U kunt tevens een persoonlijke boodschap opgeven die wij meesturen met de bestelling.

>> Ik heb een fout adres, huisnummer of datum opgegeven. Wat nu?

Voorkom dit door foutmeldingen niet te negeren en controleert u alstublieft alle gegevens nogmaals voordat u de bestelling definitief maakt. Na betaling kunt u de gegevens niet meer wijzigen en/of een bestelling annuleren. Neemt u zo snel mogelijk contact op met de klantenservice via telefoonnummer 040-2901653. Openingstijden: werkdagen 09.00-17.00 uur.

>>Past het filmblik in mijn brievenbus?

1-2 filmblikken worden verstuurd in een envelop die door uw brievenbus past. Bij 3 blikjes en meer maken we er een pakketje van wat persoonlijk aangenomen moet worden. Als u niet thuis bent, dan ligt er een briefje in uw brievenbus of het pakketje wordt aan de buren gegegeven.

>> Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen met iDEAL óf kiezen voor een overboeking. iDEAL is een makkelijke en veilige manier van online betalen via internetbankieren. Kiest u voor overboeking dan verwerken wij uw bestelling ná ontvangst van betaling. 

>> Kan ik een factuur ontvangen?

U krijgt bij uw orderbevestiging standaard een PDF met de factuur. Als u kiest voor de betaalmethode 'overboeking' dan ontvangt u tevens een email van onze paymentprovider Buckaro met daarop het betaalkenmerk en het IBAN nummer waarop u het bedrag kunt overmaken.

>> Hoeveel Nationale Bioscoopbonnen kan ik bestellen?

U kunt onbeperkt Nationale Bioscoopbonnen bestellen via deze website.
Bestelt u namens een bedrijf? Dan verwijzen we u graag naar de zakelijke pagina op deze website. Voor bedrijven geldt er een minimale afname van 25 stuks.

>> Moet ik mijn Nationale Bioscoopbon activeren?

Ja, als u een Nationale Bioscoopbon via deze website bestelt moet u de kaart zelf ná ontvangst activeren via de activeringslink die u per mail ontvangt (check ook uw spambox) . Heeft u deze mail niet meer, klik dan hier om te activeren.

Koopt u de Nationale Bioscoopbon bij een van onze verkooppunten dan activeren zij de kaart automatisch voor u als er waarde wordt opgezet.

 


hand_150x142px1.png

Highlights!
De Nationale Bioscoopbon

Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of een romantische avond cadeau.
 

• Keuze uit diverse designs óf ontwerp uw eigen card.
• Geldig bij ruim 150 bioscopen én filmtheaters in Nederland.
• GRATIS verzending.Saldo check!
Kijk hoeveel er op de Nationale Bioscoopbon staat

Een Nationale Bioscoopbon cadeau gekregen? Check dan in de saldo checker het actuele tegoed én de uiterste geldigheidsdatum van de Nationale Bioscoopbon!

 

 

 blik-met-card_150x142px1.png

Filmblik!
Slechts € 1,98 extra

Maak van de Nationale Bioscoopbon een nog origineler cadeau!

Door deze leuk te verpakken in een filmblik met luxe binnenkant!

 

 
Volg ons            

Contact   .   Veel gestelde vragen   .   Bioscoopzoeker   .   Algemene Voorwaarden   .   Privacy   .   Zakelijk