Logo

   /  FAQ  

Algemeen

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal algemene vragen. Heeft u een specifieke vraag over het bestellen van een Nationale Bioscoopbon via deze website, over de papieren Nationale Bioscoopbon of de MaDiWoDo-bioscoopkaart? Klikt u dan op het onderwerp voor meer informatie.

>> In welke waarden is de Nationale Bioscoopbon verkrijgbaar?

U kunt de Nationale Bioscoopbon laten opwaarderen met een bedrag tussen de € 10,- en de € 150,-

>> Is mijn Nationale Bioscoopbon direct te gebruiken?

De Nationale Bioscoopbon is ná activatie 3 jaar geldig en direct te gebruiken. Koopt u de Nationale Bioscoopbon via deze website dan ontvangt u deze ongeactiveerd per post en moet u deze ná ontvangst zelf activeren! Koopt u via een van onze fysieke verkooppunten, dan activeren zij de cadeaukaart voor u bij aankoop. Om het saldo en de uiterste geldigheidsdatum van uw Nationale Bioscoopbon te checken vult u hier de 19-cijferige code in. Deze code staat op de achterzijde van de Nationale Bioscoopbon, onder de barcode.

>> Waar kan ik de Nationale Bioscoopbon inleveren?

De Nationale Bioscoopbon is geldig bij ruim 150 bioscopen én filmtheaters in Nederland. Op deze website worden alle bioscopen en filmtheaters vermeld waar de bonnen momenteel in te leveren zijn. Dit zijn er meer dan 150 en in de bioscoopzoeker is te vinden welke dat bij u in de buurt zijn. Mist u een bioscoop, check dan de website van die bioscoop of uw bon daar toch in te leveren is.

>> Hoe werkt het betalen met een Nationale Bioscoopbon?

U kunt met de Nationale Bioscoopbon betalen aan de kassa of bij de betaalautomaat van de bioscoop. Daarnaast kunt u met de bon bij een aantal bioscopen online betalen. Checkt u hiervoor de bioscoop van uw keuze of het mogelijk is.

>> Waar kan ik de Nationale Bioscoopbon kopen?

De Nationale Bioscoopbon kunt u op deze website online bestellen. Daarnaast koopt u de bon bij de bioscoop, het filmtheater en de AKO, Bruna, Primera en VVV kantoren.

Let op: de gepersonaliseerde kaart kunt u alleen via onze website bestellen.

>> Wat zijn de algemene voorwaarden van de Nationale Bioscoopbon?

Geldig in ruim 150 bioscopen én filmtheaters van Nederland. Alleen in te wisselen voor een bioscoopkaartje. Het tegoed is 3 jaar geldig na opwaarderen en kan in delen worden opgemaakt maar niet contant worden uitbetaald.

In onze disclaimer staan de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het plaatsen van een bestelling via deze website. Leest u deze zorgvuldig door alvorens u een bestelling plaatst.

>> Wat kost een bioscoopkaartje?

Momenteel kost een bioscoopkaartje gemiddeld tussen de € 8,- en € 10.- Een 3D voorstelling kost gemiddeld tussen de € 11,- en € 12,-

>> Ik wil persoonlijk contact?

Heeft u een vraag die hierboven nog niet is beantwoord? Onze klantenservice helpt u graag verder via bioscoopbonservice@tresis.nl of via telefoonnummer 040-2901653. Openingstijden: werkdagen 09.00-17.00 uur.


hand_150x142px1.png

Highlights!
De Nationale Bioscoopbon

Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of een romantische avond cadeau.
 

• Keuze uit diverse designs óf ontwerp uw eigen card.
• Geldig bij ruim 150 bioscopen én filmtheaters in Nederland.
• GRATIS verzending.Saldo check!
Kijk hoeveel er op de Nationale Bioscoopbon staat

Een Nationale Bioscoopbon cadeau gekregen? Check dan in de saldo checker het actuele tegoed én de uiterste geldigheidsdatum van de Nationale Bioscoopbon!

 

 

 blik-met-card_150x142px1.png

Filmblik!
Slechts € 1,98 extra

Maak van de Nationale Bioscoopbon een nog origineler cadeau!

Door deze leuk te verpakken in een filmblik met luxe binnenkant!

 

 
Volg ons            

Contact   .   Veel gestelde vragen   .   Bioscoopzoeker   .   Algemene Voorwaarden   .   Privacy   .   Zakelijk